Denis Rivin | OCOC

Mit navn er Denis Rivin. Jeg er iværksætter, foredragsholder og senest børnebogsforfatter til verdens første børnebog om teknologisk arbejdsløshed.

Jeg er overbevist om, at vi går en vanvittig spændende, anderledes og bedre fremtid i møde, end den virkelighed vi konstant bombarderes med i nyhederne. Nyhederne er nemlig ikke rigtigt designet til at formidle forbedringer. Og først når man kigger de rigtige steder hen, ser man, at der faktisk sker fantastiske fremskridt overalt i verden. Hør nogle af mine tanker om kritisk optimisme i disse podcasts.

Jeg er uddannet i kunsthistorie fra Københavns Universitet og digital design og kommunikation fra IT-Universitetet. Har i mange år arbejdet med kulturelt iværksætteri, bl.a. udgivet kunstmagasin, dyrket poetry slam, arrangeret koncerter og udstillinger, aktivisme samt performative happenings - alle mulige ting. Men i 2013 skiftede jeg fokus fra kunst og kultur til teknologisk udvikling, hvorefter jeg begyndte at eksperimentere med startups og læse rigtig, rigtig meget op på alt fra kunstig intelligens til kvantemekanik og crowdfunding. De sidste par år har jeg haft min daglige gang i det progressive miljø ved konsulent- og foredragsvirksomheden DareDisrupt, hvorfra jeg researcher og bl.a. driver OCOC.

Den viden jeg formidler er radikalt fremskreden og banebrydende - men den er langt fra hemmelig. Tværtimod ligger den frit fremme for alle interesserede. Jeg opnår den gennem ivrig research, og da det er mit udtalte mål at dele den med andre vil jeg gøre opmærksom på, at jeg for tiden og med særlig interesse abonnerer på følgende nyhedsbreve: