Mit navn er Denis Rivin. Jeg er iværksætter, foredragsholder og senest børnebogsforfatter til verdens første børnebog om teknologisk arbejdsløshed.

Jeg er overbevist om, at vi går en vanvittig spændende, anderledes og bedre fremtid i møde, end den virkelighed vi konstant bombarderes med i nyhederne. Nyhederne er nemlig ikke rigtigt designet til at formidle forbedringer. Og først når man kigger de rigtige steder hen, ser man, at der faktisk sker fantastiske fremskridt overalt i verden. Hør nogle af mine tanker om kritisk optimisme i disse podcasts.

Det handler ikke om at ignorere det dårlige. Men kun ved aktivt at opsøge de håbefulde forbedringer inden for teknologi, videnskab og global udvikling, kan man begynde at forestille sig en fremtid, der netop er spændende, anderledes og bedre. Og det vil jeg rigtig gerne hjælpe folk med gennem OCOC og #ActualNews!

Den viden jeg formidler, er radikalt fremskreden og banebrydende - men den er ikke hemmelig. Tværtimod ligger den frit fremme for alle interesserede. Jeg opnår den gennem ivrig research og da det er mit udtalte mål, at dele den med andre, vil jeg gøre opmærksom på, at jeg for tiden og med særlig interesse abonnerer på følgende nyhedsbreve: